StreetWariors [-SW-]
Witam.
A wiec tak na początku wypisze wasze wymagania na dostanie śię do waszej bandy..
Imie:Takie jak w dowodzie
Skąd jesteś:Nie wiem bo mnie zalało i nie widze tabliczki.
Ile grasz w MD:1godz
Dlaczego my: A dlaczego Hitler napadł na Polske ??? A chuj go tam wie takie są realia i z nimi trzeba żyć
GG:Nie mam mam Facebook.
A wiec tak po wypełnieniu waszego formularza zamówień na Allegro wybieram przesyłkę prioretytową Odbiór osobisty.
Chciałbym aby ta banda zapewniła mi miło atmosfere bez zanieczyszczeń chcialbym dostać także Admina Bo że chce do was dołączyć to naprawdę wielki zaszczyt a to że usunę konto po 2 dniach to inna sprawa oczywiście usunę konto jak mi się gra znudzi ...
Ach kurwa zapomniałem napisać na jakim serwie chce z wami grać a to wy powinniście się mnie zapytać a nie ja mówić ale jak nikt sie nie zapytal to ja wam powiem ale zeby mi to bylo ostatni raz ...
Wybieram S8 bo zarówno będzie to dobry rozmiar dla mnie i osób pochodnych.
Kurwa ręka mnie boli nie macie może jakiejś maści ??? bo jako was przyszły członek tzn Admin Boss powinniście o mnie dbać muszę powiedzieć że mój pra pra pra pra 30x dziadek budował chinski mur i jak widac stoi do dzis ja odziedziczylem po nim te zdolnosci i wiem jak zbudowac bande ktora bedzie stala przez wieki nawet jak gry nie bedzie to zespol caly czas bedzie.
Widze to tak:
najwazniejsza jest reklama bez niej sorka ale ni chuja sie nic nie zrobi to wiec trzeba by bylo dac informacje na Wp Onet i Interia all.pl ze banda SW potszebuje gracze ktorzy beda wplacac regularnie pieniadze a my im zagwaratujemy wyzsze rangi i beda mogli pisac na SB
A jak juz nie beda mieli kasy to sie ich wyjebie i wstawi sie innych
Dobry plan nie ????
A wiec glosujcie na mnie w plebiscycie roku na zalozyciela bandy SW .
Dobra to by bylo na tyle jak sobie o czyms przypomne to dam wam znac
StreetWariors
Bierzemy go, ma chlopak pierdolniecie ale to normalne, w radomiu kazdy tak ma